FLAME JAZZ

Varierar
Varierar
Jazzmusik, Tiljan
18-20,50€

VÅRENS ANTTI LÖTJÖNEN-KONSERT FLYTTAS TILL HÖSTEN

Höstens Flame Jazz-konserter hålls på Tiljan den 2.10 kl.22 och den 4.12 kl.22.

Fre 2.10.2020 kl.22 Antti Lötjönen Quintet East

En av vårt lands centrala jazzmusiker Antti Lötjönen återvänder till Flame Jazz, den här gången som dirigent! Han har medverkat i över hundra jazzinspelningar, är en internationellt ansedd basist och kommer ut med en kärkommen solodebut. Dubbel festyra utlovas när Lötjönen firar både skivutgivning och sin 40-års födelsedag tillsammans med Finlands främsta jazzartister.

Verneri Pohjola – trumpet
Mikko Innanen – saxofon
Jussi Kannaste – saxofon
Antti Lötjönen – bas
Joonas Riippa – trummor

 

Fre 4.12.2020 kl.22 Jukka Perko Early Birds

I år är det 100 år sedan en av tidernas största jazzmusiker, altsaxofonisten Charlie “Bird” Parker föddes. Många av världens toppmusiker har haft Parker som förebild, så även den lysande saxofonisten Jukka Perko som i sin ungdom fick smeknamnet “Little Bird”. För att hedra jubileumsåret har Perko och hans band valt att ta med musik från början av Parkers karriär i sin repertoar.

Jukka Perko – saxofon
Eero Seppä – bas
Teppo Mäkynen – trummor

 

www.flamejazz.com

TS: Här klingar jazzen akustiskt vackert

Åbo Svenska Teaters Café Tiljan har blivit en musikalisk kammare för Åbos jazzfolk. Här klingar jazzen akustiskt vackert i lyxig miljö. Det kommande programmet lovar fortsatt hög standard." 

Vi och våra samarbetspartners (Lippu.fi, Google analytics, Google ads, Facebook, Vår chat Drift) vill erbjuda dig skräddarsydd service via webbkakor (s k cookies). Ta del av all fin teaterinfo här, godkänn kakorna och du är välkommen in! Vad betyder kaka i det här sammanhanget? Läs mer.

close