Publikarbete för dagis- och skolgrupper

Under spelåret 2020-2021 erbjuder vi dagis- och skolgrupper följande:

NÄR FARFAR BLEV ETT SPÖKE
Vi erbjuder ett inspirationspaket för småbarnspedagogiken. Paketet innehåller material för att behandla och förlänga teaterupplevelsen tillsammans med barnen. Materialet är gratis för alla grupper som ser föreställningen.

Läs mer om När Farfar blev ett spöke här.

HUNDARNAS HISTORIEPJÄS
Vi erbjuder gratis skolverkstäder för grupper som ser föreställningen. Under verkstäderna bekantar vi oss med teater och Finlands historia. Bokningar kan göras i samband med biljettbokningen eller genom att kontakta publikarbetare Ida Ridberg. 

Läs mera om Hundarnas historiepjäs här.

Material- och inspirationspaketen kan fungera som ett komplement till vardagen på dagiset och i undervisningen. Vi vill inspirera och ge er idéer för hur ni kan förlänga och fördjupa själva teaterupplevelsen. Det är upp till dig som lärare och gruppledare att avgöra hur ni vill arbeta med det och i vilken utsträckning. Kom ihåg att man också kan komplettera sitt teaterbesök eller sin undervisning med en guidad rundtur på teatern, som är gratis för alla dagis- och skolgrupper.

Läs mera om våra guidade rundturer här.

Kontakta publikarbetare Ida Ridberg för mer information och om ni är intresserade av materialet. Ida nås på 044-344 5010 och ida.ridberg(a)abosvenskateater.fi

Vi och våra samarbetspartners (Lippu.fi, Google analytics, Google ads, Facebook, Vår chat Drift) vill erbjuda dig skräddarsydd service via webbkakor (s k cookies). Ta del av all fin teaterinfo här, godkänn kakorna och du är välkommen in! Vad betyder kaka i det här sammanhanget? Läs mer.

close