Lipunmyynnin aukioloajat kesän aikana


Lipunmyynti on suljettu 30.5.-5.8.

 


Taiteiden Yö Åbo Svenska Teaterissa 15.8.2019

Teatteritalossa järjesteään kaksi avointa harjoitusta syksyn suurtuotanto Kalevalasta klo 19 sekä klo 20.15.  Café Tiljan on avoinna. Ilmaiset paikkaliput ovat jaossa lipunmyynnissämme tiistaista 13.8 lähtien.

Noin klo.18 monikielisestä Lumikuningattaresta tuttu hauska, elvistelevä ja hieman omahyväinen Varis (näyttelijä Samuel Karlsson)  tulee viihdyttämään Hus Lindmanin vieressä Konstens natt på svenska-tapahtuman aikana. Seuranaan hänellä on itse jäinen Lumikuningatar sekä lörpöttelevä, hassu Prinsessa, joka kertoo Lumikuningatar-esityksestä sekä teatterin toisesta lastennäytelmästä nimeltään Koivuhiiri ja päästäinen. 

 


Posket kuumottaa, selkä hikoaa, hengitys salpautuu! Miten laitan kädet ? Mihin katson?  Kuinka muistan mitä sanon? Lyhyesti sanottuna – miten valmistautua esiintymään yleisön edessä?

Tule teatteriin ja opi samalla puhumaan yleisön edessä
 

Tarjoamme interaktiivisen ja osallistavan työpajan teatterinjohtaja Jukka Aaltosen johdolla. Saatte yksinkertaisia ja käytännönläheisiä vinkkejä miten esiintyä menestyksekkäästi yleisön, asiakkaiden, henkilökunnan - teidän oman yleisönne edessä!

Työpajan aikana sinä ja kollegasi saatte esimerkkejä ja teette lyhyitä harjoituksia, joiden avulla  harjoittelette  valmistelemaan ja pitämään esityksen. Teitä ohjaa alan todellinen konkari – Jukka on koulutukseltaan näyttelijä ja teatteri-ilmaisun ohjaaja ja hänellä on yli 30 vuoden kokemus esiintymisestä näyttämöllä.

Työpajan kesto on 30 minuuttia ja tarjoamme sen teille lisäkuluitta, kun varaatte vähintään 20 lippua Kalevalaan johonkin alla olevista esityspäivämääristä (kurssin arvo on 400 € + alv).

Ota yhteyttä myyntikoordinaattori Maria Weckmaniin maria.weckman@abosvenskateater.fi ja varaa liput ja työpajan!

Työpajat ja niihin liittyvät näytökset:

ke 9.10. klo 19
to 17.10. klo 19
to 31.10. klo 19
ke 6.11. klo 19
ke 13.11. klo 19
ke 20.11. klo 19
to 28.11. klo 19

Yhdistä hyöty huviin – tule teatteriin ja opi samalla puhumaan yleisön edessä!

 

 


The 24 Hour Plays: Turku Book Fair

 

Turun Kirjamessujen tämän vuoden pääteema on teatteri, ja me olemme tietenkin mukana messuilla! Messuilla osallistumme myös projektiin The 24 Hour Plays: Turku Book Fair Turun kaupunginteatterin ja Linnateatterin kanssa. Ideana on kirjoittaa, säveltää ja harjoitella uusi kantaesittämätön näytelmä esityskuntoon vain vuorokauden aikana.

Lue lisää projektista täältä.